Familierecht advocaat Nijmegen

Opzoek naar een familierecht advocaat in Nijmegen? Dan bent u bij Klaassen Kweens Advocaten Nijmegen aan het juiste adres.

Bij Klaassen Kweens Advocaten Nijmegen geloven wij sterk in persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze cliënten. Wij nemen de tijd om naar hun zorgen te luisteren en bieden op maat gemaakt advies dat is afgestemd op hun specifieke behoeften. Wij streven ernaar om onze cliënten duidelijkheid te verschaffen over de juridische processen en procedures, zodat zij goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Andy Klaassen

Andy Klaassen is in 1985 beëdigd als advocaat. Zijn praktijk staat steeds in het teken van het personen- en familierecht, echtscheidingsrecht. Mede gelet op de affiniteit met het ondernemingsrecht staat hij vaak ondernemers bij in de roerige tijden die een echtscheiding voor hem/haar met zich brengt (zowel in privé als voor de onderneming). Het begeleiden van cliënten bij ingewikkelde verdelings- of verrekeningsvraagstukken, kinder- en partneralimentatie is “dagelijkse kost”.

Willeke Kweens

Willeke Kweens is in 1998 beëdigd als advocaat. Zij heeft zich zowel tijdens haar studie aan de Universiteit te Nijmegen als tijdens haar gehele loopbaan als advocaat toegelegd op het personen- en familierecht. Als scheidingsmediator begeleidt zij de (ex-)partners naar een zo goed mogelijke regeling voor alle gevolgen van de scheiding, waarbij voor ouders ook de ‘ouderschapsreorganisatie’ de benodigde aandacht krijgt. Zij heeft jarenlange (proces)ervaring met lastige onderdelen van het personen- en familierecht, zoals in het geval dat een van de (ex-)partners een onderneming heeft of wanneer er sprake is van ingewikkelde huwelijksvoorwaarden met verrekenbedingen die niet zijn nagekomen. Ook weet zij in in vele zaken tot goede regeling voor de kinderen te komen.

Kortom, wij, Klaassen Kweens advocaten, zijn een vooraanstaand advocatenkantoor in Nijmegen. Met ons toegewijde team van ervaren advocaten zijn we vastbesloten om de belangen van onze cliënten te behartigen en hen te voorzien van hoogwaardige dienstenverlening.

Familierecht advocaat Nijmegen

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel
024-3246100 of mail ons.

Andy Klaassen
  • Personen- en familierecht
  • Scheidingsmediation
  • Parenting Coordination
Meer over Andy Klaassen
Willeke Kweens
  • Personen- en familierecht
  • Scheidingsmediation
  • Parenting Coordination
Meer over Willeke Kweens

Opzoek naar een
ervaren mediator?

Tijdens een mediation is er veel meer ruimte om te werken aan de onderlinge communicatie.